Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips tianencs juguen contra rivals de la part alta

El CCE Tiana juga contra el líder, una potent Mataronesa

El CCE Tiana juga aquesta setmana al camp de la Mataronesa, líder de la categoria. Els de Ferran Martín visiten un camp molt complicat i on saben que poc poden fer. A més l’entrenador considera que el partit important serà el de la propera jornada contra el Premià de Dalt, un rival directe i que tenen per sota

 

L’entrenador considera que tot i no donar el partit per perdut. Tot al contrari creu que al camp de la Mataronesa hi tenen molt més a guanyar que no pas a perdre. Ferran Martín.

 

El CCE Tiana només ha sumat 4 punts en el que va de temporada i esperen redreçar el runb. Guanyar aquesta setmana seria una sorpresa i a l’hora un cop de moral molt fort pels tianencs.

 

El Bàsquet Tiana espera trencar la mala ratxa contra un cabrera molt líder.

El Bàsquet Tiana també juga contra el líder de la seva categoria, el Cabrera. Els tianencs tenen un partit complicat contra el conjunt que segons l’entrenador està més en forma de tot el campionat, Sunyol Costa

 

El Cabrera és el líder en solitari de la competició i demostra cada dia que està millor. L’equip ha experimentat un bon creixement. Per la seva part el Bàsquet Tiana ha anat decreixent. No només en el fet esportiu on encadena 5 derrotes seguides sinó en jugadors. Han passat de 11 a 8.

 

L’entrenador està esperant a veure si es fitxarà algú o si s’esperarà a la parada per les vacances de Nadal. Tot i això creu molt en els que s’han quedat i es mostra convençut de que les coses sortiran bé. Sunyol Costa

 

L’entrenador creu que cal tornar a demostrar la seva vaila i al igual que li passa al CCE Tiana, tenen molt més a guanyar que no pas a perdre en aquest partit.

 

El Futsal Tiana juga contra un Alella amb un bloc molt conjuntat

El Futsal Tiana juga aquesta setmana contra l’Alella, en un duel entre dos equips que es coneixen bé i que la darrera jornada de la temporada passada van estar pugnant per entrar a la Final Four. Poc han canviat les coses en el conjunt veí. Segueix mantenint el mateix bloc i són uns jugadors que es coneixen a la perfecció. Per aquest motiu l’entrenador del primer equip del Futsal Tiana té molt clar que serà complicat i que són un rival dels difícils. Victor Blaya.

 

I és que els d’Alella són sub-campions de Catalunya des de la temporada passada. Per aquest enfrontament des de l’entitat estant intentat trobar on poden tenir un punt feble. Els tianencs l’estan buscant, com reconeix el mateix entrenador

 

Ara esperen treure un bon resultat. La dinàmica de l’equip de Victor Balya és molt positiva, ja que han sumat els tres darrers partits amb victòria. Ara esperen poder fer el mateix aquesta setmana contra un conjunt dels més complicats del calendari.

 

El Vòlei Tiana té un partit assequible sabent-se classificades per la segona fase

El Vòlei Tiana juga aquesta setmana contra el Barberà Comerç Urbà. Un rival que a la primera volta ja els hi va donar alguns problemes i que ara esperen guanyar-lo amb comoditat a casa. Les del Vallès venen de guanyar a la Blume, però en un partit ajustat. Ens explica com és el conjunt l’entrenador del Vòlei Tiana. Xavier Villagrasa

 

A la primera volta van patir molt amb el servei del Barberà i per això han treballat en aquest aspecte. Aquesta setmana tornen a jugar a casa, el que significa recuperar efectius de les categories inferiors. A part ja s’ha confirmat que estan classificades per la segona fase de la competició. Tot i això no poden baixar els braços i relaxar-se, cal quedar el més amunt possible per evitar enfrontaments difícils.

 

Les tianenques tenen moltes ganes d’aquest partit. Esperen poder sumar una victòria que les permeti seguir depenent d’elles mateixes. Això si, sense deixar de mirar que fa el Lleida.