Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els esports de casa nostra tornen a la feina aquest cap de setmana

El CCE Tiana juga contra el 12è classificat.

Aquest partit es presenta com un partit trampa pels interessos del CCE Tiana. Els de José Gómez se les veuen en un rival amb molt a guanyar i res a perdre. Després de la bona jornada de la setmana passada té molta por que la relaxació sigui un problema i per això ja es comença a treballar perquè això no passi.

 

Recordem que el CCE Tiana és primer amb un total de 38 punts, 3 mes que el segon classificat el Poblenou de Pineda de Mar

 

El Bàsquet Tiana ho té negre aquest cap de setmana

Els homes de Ramon Pla se la juguen i ho fan a casa contra el CESET. Els tianencs tenen en contra la mala ratxa de resultats i els ànims que no estan en el seu millor moment. Per tan cal guanyar contra un rival de la part alta i que porta un balanç de 10 victòries i 5 derrotes. El Bàsquet Tiana esperen que el factor pista sigui decisiu pels seus interessos contra un rival que, a priori, és superior per classificació.

 

El Futsal Tiana juga contra l’Alella

En el duel més interessant de la Jornada l’equip de Jorge Asensio se la juga contra l’equip d’Alella. Els tianencs esperen que aquest partit sigui una bona revalida per consolidar la seva segona posició a la lliga i espera així deixar enrere un rival directe per a la final a quatre que es disputarà al acabar la lliga regular. Després de la victòria sense brillantor de la setmana passada esperen que aquesta sigui un bon moment per demostrar que el Futsal Tiana ha d’estar en aquesta posició.

 

El Volei juga contra el quart.

Tercer contra quart classificat, aquest és el partit que es proposa el Volei Tiana. Les noies de José de la Barrera jugaran contra les quartes classificades, el Barberà Volei, en un partit que pot definir de manera definitiva el tall entre els tres primers classificats i la resta de la lliga. Amb aquest partit esperen seguir la bona ratxa de resultats des del retorn de les vacances.

 

El Club Petanca Tiana juga un partit sense interès

Després de la que la setmana passada es proclamessin campions de lliga de manera matemàtica els homes del Club Petanca Tiana juguen contra el Club Vilassar Petanca, en el partit que tancarà aquesta lliga regular i en el que serà el darrer de l’equip a la tercera catalana. Amb la relaxació pot ser que els del maresme encara donin la sorpresa, ja que si guanyessin tindrien aspiracions a promocionar.