Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els esports tenen durs compromisos aquest cap de setmana

El CCE Tiana pot recuperar el liderat

Els tianencs tenen una molt bona opció per recuperar el liderat. Juguen al camp del Cabrera i el Poblenou de Pineda, actual líder, juga al complicat camp del Can Perellada de Terrassa. Si el Tiana guanya al Cabrera i el Poblenou perd o empata al complicat camp egarenc, els de José Gómez podrien recuperar la primera posició de la taula que van perdre la setmana passada contra Llavaneres.

Després d’aquella derrota els de José Gómez tenen moltes ganes de tornar a fer un bon paper i aconseguir una victòria que els torni a deixar a la part alta, ja que han vist com els de Pineda els hi remuntaven 7 punts en poques jornades.

El Bàsquet descansa

Després de la bona victòria de la setmana passada contra el cuer el Figueres, tenien l’oportunitat de seguir la ratxa a casa del Ripoll, un rival que es presenta a la zona baixa i per tan de la lliga del Tiana. Tot i això els de Ramon Pla han vist com se’ls hi ha ajornat el partit fins al proper dia 6 d’abril, en que disputaran aquesta jornada aplaçada.

El Futsal juga contra el Sant Feliu

Els tianencs es veuen les cares amb el Sant Feliu, rival de la zona mitja de la taula i que arriba en un bon moment de forma, mentre que els de Tiana arriben amb unes setmanes de finals de bogeria. Per poder evitar més ensurts els de Jorge Asensio tenen molt clar que cal anar a per totes i ho faran aquesta setmana. Juguen contra un rival que va a més i esperen que l’Alella perdi contra el Teià, en un altre derbi comarcal molt important, tan pels interessos de l’Alella com del Futsal Tiana.

El Vòlei se les veu amb el líder invicte de la categoria.

El Vòlei Tiana juga aquest cap de setmana contra els Monjos, el rival més dur de la categoria. L’equip de l’Alt Penedès ocupa la primera posició de la taula i no ha perdut cap partit aquesta temporada. Un dels equips més complicats que hi ha i contra el que les tianenques hi van amb moltes ganes i amb baixes. Ara esperen poder fer un bon paper per evitar caure de manera estrepitosa i perdre la segona posició de la taula.

Per poder seguir segones cal fer un molt bon paper contra els Monjos, un dels rivals més complicats que hi ha, com ens explicava el mateix entrenador del primer equip del Vòlei Tiana, Jose de la Barrera

 

Les tianenques es presenten després de guanyar la setmana passada contra el Sant Boi, cuer de la categoria han escalat a la segona posició, ja que el Lloret va perdre contra els Monjos i per tan les tianenques recuperen la segona posició que dóna dret a jugar les fases d’ascens a Primera Nacional, i fer partits arreu de l’estat espanyol. Per poder-ho fer les tianenques han de guanyar o evitar perdre per 3 a 0. Ens ho explica el mateix entrenador

 

El partit serà per poder veure quines opcions reals tenen els dos equips. Els Monjos venen invictes i per altra part un Tiana que té moltes ganes, encara que té la seva central lesionada i haurà de contar amb algunes peces del juvenil.