Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els gegants de l’Ula Campmajó protagonitzen el cartell de la Festa Major petita

La regidoria de Cultura ha escollit el disseny de la jove tianenca Ula Campmajó com a imatge de la Festa Major petita de Sant Antoni, que enguany tindrà lloc del 9 al 13 de juny. L’Ula explica que havia presentat el cartell, protagonitzat pels Gegants de Tiana, la Clariana i l’Eudald, al concurs de la Festa dels Racons. Tot i que no va resultar guanyador, va cridar l’atenció de l’Ajuntament, que la va contactar per encarregar-li una adaptació que poguessin utilitzar per a la Festa Major petita:

 

L’alcalde, Isaac Salvatierra, explica que van escollir el disseny de l’Ula perquè representava plenament l’esperit d’aquesta festivitat i per continuar posant en relleu el talent artístic local, tal com han fet des que van arribar al govern:

 

Tal com explica la regidora de Cultura, Cristina Comas, la Festa Major petita conviurà amb el Tast Tiana i comptarà amb activitats familiars i per a totes les edats, tindrà diferents escenaris i combinarà, de nou, la tradició popular amb la música i el teatre al carrer:

 

Entre les activitats destacades es troba la cantata “La vaca Florinda”, que tindrà lloc divendres 9 a la Sala Albéniz, a càrrec de l’alumnat de 2n de primària de les escoles Tiziana i Lola Anglada; el Frikibingo de diumenge al Parc de l’antic camp de futbol; i el sopar de carmanyola i el concert amb Verge de Sosa que es farà dilluns 12 també al Parc. Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Les nits seran per la música amb els concerts d’ADT, Cristian Riaño DJ & Pablo Galak saxo i A Ciegas, als jardins de can Baratau divendres, dissabte i diumenge. I la festa de Descorxats i Xiringuito Dr. Mascaró al Parc del Doctor Mascaró, divendres i dissabte.

La tradició popular prendrà forma dissabte a la tarda amb la ballada de sardanes de la Cobla Maricel i diumenge al matí amb la XXVIII Trobada de puntaires i la cercavila i ball de gegants. Per acabar, dimarts 13 al matí, dia de Sant Antoni, hi haurà jocs gegants de fusta a la Ciutadella, el II torneig 3×3 de bàsquet “Xèrif” per a equips a partir dels 10 anys i l’ofici solemne al vespre.

Per primer cop, aquest any, la Festa Major petita tindrà un Punt Lila propi. Estarà situat al carrer Doctor Mascaró, a prop d’on hi haurà les festes de divendres i dissabte a la nit.