Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els mites en l’alimentació, 2a xerrada a Tiana de l’Aula d’Extensió Universitària

Abel Mariné, catedràtic en Nutrició de la Universitat de Barcelona, serà el proper conferenciant a Tiana de l’Aula d’Extensió Universitària. La xerrada es farà, com sempre, a la sala Albéniz a les 18.30h.

Rosa Gil és una de les organitzadores d’aquestes xerrades, no només adeçades a jubilats i jubilades sinó, afirma, a tothom que tingui curiositat i ganes d’aprendre. Ens parla més en detall de la xerrada sobre Nutrició d’aquest dijous:

 

Abel Mariné ha escrit centenars d’articles i ha participat a molts mitjans de comunicació. Ha estat guardonat diverses vegades per la seva tasca de divulgació científica i humanística. Malgrat tot, encara no havia pogut fer cap xerrada a Tiana ni a Montgat. Per això, aquest dijous, les organitzadores de l’Aula d’Extensió l’esperen “amb candeletes” ja que és una figura molt i molt reconeguda dins el camp de la divulgació de la nutrició i l’alimentació.

Aquesta serà la darrera xerrada de l’Aula d’Extensió Universitària a Tiana aquest trimestre. Però abans d’acanar l’any, el cicle encara ha programat dues activitats més a Montgat. Una d’elles, el 2 de desembre a les 18h a la biblioteca de Montgat, és atípica i molt especial, explica la Rosa:

 

La propera activitat de l’Aula a Tiana, que, com sempre, es farà a sala Albéniz, serà el 25 de gener. L’arabista i historiador Julio Samsó parlarà sobre Al-Àndalus com a pont entre la ciència àrab i l’europea.

Quinze dies abans, l’11 de gener, a la sala Sant Jordi de la biblioteca de Montgat, el periodista i escriptor Agustí Pons detallarà la relació d’amistat i complicitat entre les escriptores Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Roig.