Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una caminada fins el cementiri dels empestats, aportació de l’escola Timó a La Marató

Una caminada, diumenge vinent, des del parc de l’Antic Camp de Futbol fins al cementiri del còlera (també conegut com el cementiri dels empestats), tocant a la Cartoixa de Montalegre, és l’aportació que, aquest any, vol fer l’escola d’adults Timó a La Marató. Durant la caminada hi haurà una urna perquè, qui ho vulgui, hi dipositiu un donatiu econòmic per la fundació solidària vinculada a TV3. Enguany, els diners de La Marató es destinaran a la investigació per combatre diverses malalties infeccioses greus.

Una de les directores de l’escola d’adults Timó, la Lourdes Oliveras, és qui juntament amb l’altra directora del centre ha ideat aquesta ruta per col.laborar amb La Marató. Fa dos anys ja van organitzar, amb el mateix objectiu solidari, una altra caminada per la zona:

 

L’activitat arrencarà a les 9h, pujant a peu en direcció a La Conreria. Abans d’arribar al cementiri, es farà un aturada al seminari de La Conreria, on es visitarà el claustre interior de l’edifici. Després es visitarà el cementiri i, posteriorment, encara hi haurà un altra aturada d’interès per qui participi: la cartoixa de Montalegre.

 

La  caminada (entre 4 i 5 quilòmetres) està adreçada a tothom, sempre i quan no tingui problemes de mobilitat. Hi ha una opció més senzilla i curta: es pot arribar en cotxes fins la Font de l’Alba (molt a prop del poliesportiu Duet Esports-Jordi Marí)

 

La tornada es farà a peu, també, finalitzant al mateix parc de l’inici on, durant tot el dia es fa la Fira de Segona Mà que organitza Medi Ambient de Tiana.

Les directores de l’escola d’adults es mostren molt satisfetes de poder organitzar aquest tipus d’activitat, solidària i cultural alhora:

 

La inscripció a la caminada, activitat que és gratuïta, es pot fer trucant o escrivint a l’escola d’adults Timó.