Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna la campanya solidària “Llibres per 1 euro” a Can Baratau

Ken Follett, Isabel Allende, Carlos Ruiz Zafón o Stieg Larsson. Són només quatre dels autors que es poden trobar al taulell de préstec de la Biblioteca Can Baratau des del 16 de novembre fins al 16 de desembre. I només per 1 euro. Això és possible gràcies a la campanya solidària que han engegat enguany la Xarxa de Biblioteques de Catalunya en suport a La Marató de TV3. Impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat, ja és el quart any que es fa a Tiana. La Núria Fàbregas, directora de Can Baratau, ens explica de què tracta la iniciativa:

 

La campanya es treballa conjuntament amb les biblioteques del Maresme. La recaptació es fa de manera conjunta i s’ingressarà en nom de totes les de la comarca. I és que a part dels préstecs i dels ordinadors, les biblioteques públiques també fan altres coses. La Núria espera que durant aquest mes la gent descobreixi el seu vessant més solidari:

 

A tothom qui ve a la biblioteca se l’anima a participar. A l’entrada hi ha una caixa on es poden anar dipositant els llibres que la gent vulgui donar. Segons la Núria, la participació, a hores d’ara, ha estat un degoteig però anima la gent a seguir contribuint:

 

Des de Can Baratau esperen que, l’any que ve, puguin ampliar aquesta iniciativa solidària i fer-ne d’altres.