Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Encara hi ha opcions que es faci la moció de censura, asseguren Junts i la CUP

L’opció d’una moció de censura a Tiana encara és viva i, per tant, s’hi està treballant. Ho han assegurat aquest dimarts a la tertúlia política de La Local-Ràdio Tiana, les representants de Junts i la CUP. Són dos dels tres grups municipals que, juntament amb el PDeCat-DC,  estan negociant-ne els termes.

Precisament aquest dimarts a la nit, els regidors i regidores dels 3 grups municipals (6 persones en total) han tingut la primera trobada entre si en aquest tipus de reunions, ja que la negociació l’han estat portant a terme altres persones delegades.

Judit Jordà, representant de la CUP, ha tornat a recordar que pel seu grup és un gran gest “de generositat” estar negociant un possible acord amb el PDeCat-DC:

 

Per la seva banda, Gemma Liñán, de Junts per Tiana, ha explicat que allò que està passant respecte a la moció “és molt fàcil d’explicar i la ciutadania ho ha de saber”. Assegura que el PDeCat encara no els ha contestat res a la proposta programàtica que Junts-CUP els va fer fa setmanes. Liñán creu que el PDeCat “només vol l’Alcaldia”:

 

Josep Maria Goñi, representant d’ERC a l’ “Ara i aquí” d’aquest dimarts, ha ratificat el trencament “total” entre ERC i el PSC. També el pas al costat del seu partit tant en la negociació com en un hipotètic nou govern municipal. Goñi ha estat molt taxatiu: ha afirmat que únicament hi ha una persona autoritzada pel partit per parlar de la moció a Tiana.

 

Al representant del PSC, Ferran Almeida, “no li consta” que l’alcaldessa, Ester Pujol, “tingui ganes de plegar. Ha afegit, però, que sí que és un dret que “tenen els altres regidors”:

 

Diego Parra, del PP, ha dit que el seu grup serà l’unic que no canviarà d’estatus si es presenta la moció de censura: seguiran a l’oposició. Parra ha criticat “la paràlisi” de l’actual equip de govern, que atribueix a la incertesa sobre si hi haurà moció o no:

 

El grup del PDeCat no ja pogut ser present en aquesta edició de l’ “Ara i aquí” -on també s’ha debatut la salut del comerç local ara mateix- per problemes d’agenda, han explicat.

Podeu escoltar la tertúlia política sencera en aquesta mateixa notícia.