Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els petits iniciaran la Festa Major de Sant Antoni

“La Rebel·lió de la cuina” és la cantata que donarà el tret de sortida a la Festa Major Petita. Un concert protagonitzat pels alumnes de 2n de primària de les escoles de Tiana. Pels més petits també destaca l’Animació infantil: “Fem una Festa?” De la mà de Jordi Tonetti, el taller de manualitats, el concurs d’Scrabble i la Narració de la Llegenda de l’Arbre dels Nassos.

Com cada any, la Festa Major de Sant Antoni coincideix amb el Tast Tiana. El dissabte 13 al migdia hi haurà un Tast-vermut i Most Infantil a la Plaça de la Vila. El diumenge tindrà lloc la XX Degustació de Truites, seguit d’un taller per aprendre a preparar les barretes de cereals energètiques per esmorzar i berenar.

Enguany serà la XXII Trobada de Puntaires al poble. Una tradició de la Festa Major en  la que hi participen aproximadament 200 persones. Una hora més tard la bèstia, que des de fa un any rep el nom de Draga, serà la protagonista de la cercavila. Els Tabalers i el combo de l’EMMD acompanyaran a aquesta figura durant el cercavila pel poble.

Les nits de la Festa Major aniran acompanyades de música. Divendres amb el DJ i PTK Sessions i dissabte amb De Mortimers Gang Live Karaoke Band.

Si la mongetada popular l’any passat va ser la primera activitat de la Festa Major, aquest any serà la última. El dissabte 20 de juny la Colla de Diables Trempera Nostramo ho ha organitzat però prèviament realitzaran activitats medievals.