Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Socialistes de Tiana formalitzen la seva sortida de l’equip de govern

Els dos regidors del grup municipal socialista, Albert Sales i Antonio Sánchez, han formalitzat aquest dijous 7 d’octubre la seva sortida de l’equip de govern. A través d’un comunicat, el PSC ha explicat que els regidors havien presentat al registre municipal un escrit adreçat a l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, en què informaven de la renúncia als seus càrrecs.

Juntament amb Sales i Sánchez, també han renunciat els comissionats nomenats pel PSC, Xavier Doñate i Ester Puget. Aquest és el final, doncs, del més d’any i mig que els socialistes han estat al govern municipal.

Recordem que el retorn a l’oposició va ser una decisió presa pel 99% dels assistents a l’assemblea extraordinària de l’agrupació socialista, celebrada el passat 16 de setembre. La militància va donar un període transitori de dos mesos com a màxim per formalitzar la sortida, però finalment ha tingut lloc en menys d’un mes.

En un escrit publicat en el seu blog, el regidor Albert Sales ha apuntat, tal com va explicar a l’entrevista feta a La Local, que aquesta sortida “es feia necessària i inevitable donades les diferències de gestió pública, estil de governança i model de vila dels i les socialistes de Tiana.”

Sales també fa un repàs per les mesures i projectes que han aconseguit tirar endavant i afirma que han assolit el 40% de les propostes del seu programa electoral. Ara, des de l’altra banda, explica que faran “el nostre paper d’oposició dura, però responsable i continuarem amb la mateixa lleialtat i compromís cap a la vila”.

Des d’Esquerra Tiana han agraït als regidors del PSC la feina feta des del govern municipal:

Tal com recordava el portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, a través de Twitter, aquesta és la segona vegada que un grup municipal abandona l’equip de govern des de principi d’any. Primer va ser Junts per Catalunya Tiana durant el mes de març pel cessament del regidor Mateu Hernández, i ara, a l’octubre, els dos regidors del PSC.