Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

En marxa el període de preinscripció escolar de l’Escola Bressol

Ja està en marxa el procés de preinscripció escolar per a l’escola bressol municipal “El més petit de tots”. La sol·licitud de preinscripció, acompanyada de la documentació acreditativa, es pot presentar al registre de l’Ajuntament de Tiana en el període comprès entre dilluns 9 de maig i divendres 20 de maig.

Per poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar. Si el centre té vacants, podrà admetre al llarg del curs a infants a partir del moment que compleixin 16 setmanes.

Segons ha publicat el consistori, l’escola bressol municipal té unes 60 places vacants, 8 per P0 (nascuts l’any 2022), 39 per P1 (nascuts l’any 2021) i 13 per P2 (nascuts l’any 2020).

Cada sol·licitud es puntuarà sota criteris de prioritat i complementaris. La puntuació provisional es donarà a conèixer l’1 de juny, s’obrirà un període de presentació de reclamacions, es realitzarà un sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts i, finalment, el 15 de juny es farà pública la llista ordenada.

Preinscripció escola bressol de La Local – Ràdio Tiana