Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ERC buscarà convèncer els tianencs “indecisos” que van votar Sí-No

A l’Ajuntament, Esquerra Republicana és a l’equip de govern i Convergència, a l’oposició. En canvi, la campanya pel sí al 27-S, que és a la cantonada, la faran conjuntament sota les sigles de Junts pel Sí, tant a Tiana com a Catalunya. Malgrat haver de ser alhora en dos escenaris tan oposats, el portaveu municipal d’ERC, Ricard Fabra, ha assegurat que no s’hi sent incòmode:

 

Al regidor tampoc li resulta incòmoda, assegura, la situació amb el PSC, el seu soci de govern a l’Ajuntament. I és que Fabra remarca que allò que Esquerra està defensant és el dret de la gent a votar. “Parlem” -ha afegit- “de fer la democràcia, de fer-la real”. Per això, advoquen perquè cada persona voti segons la seva forma de pensar, però que voti:

 

Bona part de la secció local d’Esquerra, ha explicat Fabra, ha mantingut contactes informals durant el mes d’agost. Serà, però, els propers dies quan el partit es reuneixi per dissenyar ben bé la campanya que faran pel 27-S a Tiana. Un cop realitzada aquesta reunió interna, ERC té previst trobar-se també amb la resta de forces polítiques del municipi, molt especialment amb Convergència:

 

Com la resta de formacions independentistes, Esquerra es fixa també com a objectiu convèncer els que consideren indecisos, és a dir, aquelles persones que el 9-N van respondre Sí-No:

 

El tret de sortida del periode electoral es donarà a Tiana a començaments de la setmana vinent, quan està previst que es faci un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia: el sorteig de meses electorals al poble per la jornada electoral del 27-S: