Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

És bàsquet, sense adjectius

Aquest dissabte s’ha fet al pavelló municipal de Tiana una activitat de bàsquet inclusiu organitzada pel Consell d’Infants i la Regidoria d’Esports, en col·laboració amb el Club Deportivo Global Basket. Des de les 10h del matí fins les 13h del migdia, tots els participants, a peu o en cadira de rodes, han jugat a bàsquet.

Tal com diu el jugador del Club Deportivo Global Basket, l’Ivan, s’ha jugat a bàsquet, sense més adjectius:

 

L’activitat forma part del repte Esportianitza’t Companyerisme Kids i és per això que l’únic objectiu de la jornada era transmetre valors com la igualtat i el respecte.

Un altre dels jugadors de Global Basket que ha participat a l’activitat d’aquest dissabte, l’Òscar, insisteix en la importància d’aquest tipus d’actes:

 

En Pedro, també jugador de Global Basket, ens explica com s’ha organitzat el matí:

 

La iniciativa sembla haver funcionat ja que els nens i les nenes que han jugat a bàsquet aquest dissabte no només s’ho han passat d’allò més bé, sinó que també han après a eliminar les etiquetes. Hem parlat amb la Clara i a Carlota, que ens expliquen què n’opinen:

 

L’entrenador del Club Deportivo Global Basket, l’Òscar Trigo, que també ha organitzat l’activitat, l’ha valorada molt positivament. Ha recordat la importància dels valors que s’adquireixen jugant a bàsquet:

 

Fotografia de família després de jugar a bàsquet / Marc Brugat Segalés

 

El repte Companyerisme Kids, en què participen 64 persones, acaba aquest diumenge 13 de maig.

Per més informació sobre aquest i altres reptes podeu visitar el web d’Esportianitza’t.