Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Res atura l’èxit de la Festa dels Racons

L’èxit de la cinquena edició de la festa dels racons no l’ha pogut parar ni una amenaça molt seriosa de pluja. A dos quarts de quatre de la tarda tot estava a punt perquè el primer passi comencés però encara havien de caure unes últimes gotes. Afortunadament han estat poques i amb prou feines han durat deu minuts. Després d’aquest petit ensurt, el primer passi ha començat amb l’Heribert Aixelà de guia, caracteritzat com el batlle Esteve Frank . En aquell moment la Mar Estartús, una d eles organitzadores, ha pogut respirar tranquil·la:

 

El primer racó es trobava just on començava la ruta, al parc al costat de Can Baratau. L’Aina Lanas oferia una coreografia de jazz adaptada especialment per l’ocasió. Ens ha explicat que s’ha sorprès per la quantitat de gent que ve a la festa i que es mostra molt a favor de fer activitats culturals fora de grans nuclis com Barcelona.

 

La Festa dels Racons ja té un gran volum de públic fidel, com és el cas de la Teresa. Fa anys que hi va amb la seva família i arrossega amics amb ella:

 

Enguany, el recorregut ha estat pel centre de Tiana. De la biblioteca es passava als jardins L0la Anglada, després per la seu del Coro i el carrer la Pau, per creuar després l’avinguda Isaac Albéniz, baixar fins el carrer del Doctor Mascaró i serpentejar pels carrers del centre fins la riera. Finalment, l’irinerari ha acabar pujant pel carrer de Sant Josep i ha arribat a la part inferior del parc del Doctor Mascaró, per Sant Valentí.

Al parc del Doctor Mascaró tothom que acabava el recorregut deia el mateix: han viscut una gran experiència i molts coincideixen que ha estat una de les millors edicions… sinó la millor, deien. En Miquel no era capaç de dir quin racó li havia agradat més:

 

Però molta gent s’ha fixat en una de les parades en concret: la mímica. Una actuació humorística amb 3 actors ha estat la preferida de moltes persones, entre elles la Laia:

 

I com molta altra gent, en Pere assegurava que la d’enguany ha estat la millor edició.

 

En només 5 anys, la Festa dels Racons s’ha convertit en tot un fenomen. Molta gent es marca al calendari la tarda de dissabte que les organitzadores escullen per celebrar-la i qui no ho fa, se la troba i s’hi afegeix.

Parlar de la gent que ha anat a l’edició del 2018 no és suficient per entendre que la Festa dels Racons se supera cada any, qualitativament i quantitativament.