Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Es manté l’atur a Tiana

Aquest octubre, Tiana tanca el registre d’atur amb 393 aturats, dos més que el passat setembre. Feia temps que això no passava. La dinàmica dels últims mesos era de baixada. La taxa d’atur de Tiana, junt amb la de sis municipis del Maresme, no arriba al 10%. Actualment, la mitjana comarcal és de 16,17%. Pineda de Mar, Mataró, Tordera, Sant Iscle de Vallalta, Premià de Mar i Calella superen la mitjana del conjunt de municipis del Maresme.

La comarca del Maresme ha tancat amb un lleuger increment respecte el mes passat. En total hi ha 36.890 maresmencs aturats, 893 persones més que el passat setembre. La taxa d’atur del Maresme és superior a la de la província de Barcelona (15%) i a la mitjana catalana (14,9%).

El sector dels serveis ha estat el més afectat amb un augment de 728 persones més a l’atur. L’únic sector que no li ha afectat la desocupació és el de la construcció.

11.321 són les persones que s’han quedat sense feina aquest octubre a Catalunya. A dia d’avui sumen un total de 587.133 aturats..