Imatge de l'incendi de Vilassar de Dalt
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Extingit l’incendi de Vilassar de Dalt, que ha cremat tres hivernacles

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit poc després de dos quarts de nou de la nit d’aquest dijous l’incendi de Vilassar de Dalt (Maresme), que ha cremat tres hivernacles de dues finques situades al camí del Mig, al costat del complex lúdic Illa Fantasia. El foc s’ha produït poc després de tres quarts de tres del migdia i s’han activat catorze dotacions terrestres i dos mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat, que no s’han pogut desplaçar al lloc del foc a causa del fort vent. La Policia Local ha desallotjat set persones de forma preventiva. Es dóna el cas que les dues finques afectades pertanyen a la mateixa família.

El cap de la Regió Metropolitana Nord del Bombers, David Borrell, explicava en el marc de les tasques d’extinció que el fort vent que bufava a la comarca dificultava la feina del cos perquè el foc, que s’havia iniciat als hivernacles, s’havia propagat ràpidament cap a les cases on viu la família afectada.

Tot i això, les flames no han arribat als habitatges perquè l’incendi s’ha pogut estabilitzar abans. No hi ha hagut danys personals i només s’han hagut de lamentar danys a la infraestructura agrícola.

Poc després d’un quart de cinc de la tarda el foc quedava estabilitzat i al cap d’una hora els bombers ja el donaven per controlat. Després d’això seguien treballant amb l’ajuda d’una màquina retroexcavadora que ha estat removent les piles de material cremat fins que el foc s’ha extingit del tot.

A més dels Bombers, fins al lloc de l’incendi també s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i una ambulància amb caràcter preventiu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha atès dues persones per una crisi d’ansietat.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’incendi no ha afectat cap via.