Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol: “Avui complim una promesa electoral”

L’alcaldessa de Tiana ha fet públic aquest divendres el compliment d’una de les promeses electorals del PSC: l’arribada de la fibra òptica al municipi. Millorar l’accés a internet al municipi era una de les prioritats d’Esther Pujol: “Avui complim una promesa electoral. Tiana era una zona fosca, haviem de donar una resposta a molts professionals que treballen al poble i fer que les persones es vagin quedant a Tiana, perquè deixi de ser un poble dormitori”.

 

La trobada entre Telefònica i l'Ajuntament de Tiana
La trobada entre Telefònica i l’Ajuntament de Tiana

El programa del PSC a les eleccions del 2011, amb Esther Pujol al capdavant, volia anar més enllà amb les telecomunicacions.

L'arribada de la fibra òptica a Tiana
L’arribada de la fibra òptica a Tiana

Aquestes intencions han estat assessorades, des d’un principi, per la responsable de projectes SMART CITY de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Marta Continente. L’especialista havia detectat la necessitat de millorar la connectivitat a Tiana.

 

Marta Continente: responsable Smart City, Àrea Metropolitana de Barcelona
Marta Continente: responsable Smart City, Àrea Metropolitana de Barcelona

El projecte d’aquest govern porta el nom d’SMART VILA i, després de l’arribada de la fibra òptica, pretén fer més passos: com el de fer arribar wifi gratuït a algunes places de Tiana.