Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Final de curs del Pla de Transició al Treball Baix Maresme entre Tiana, Montgat i Alella

El dilluns a la tarda l’Escorxador de Tiana ha estat l’escenari de la festa de Final de Curs amb representació dels tres municipis que integren aquest amb el regidor d’educació Jordi Gost, l’alcalde de Montgat Francesc Garcia i el d’Alella Andreu Francisco, així com Juan José Alonso Tecnic de la Diputació de Barcelona i Rosa Solans cap de servei dels  Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de la Generalitat de Catalunya.

Que és el PTT del Baix Maresme

Els ajuntament de Montgat, Alella i Tiana, van constituir una nova xarxa intramunicipal per a la posada en marxa d’un Pla de Transició al Treball (PTT) per a joves amb poques possibilitats d’èxit escolar dels municipis Montgat, Tiana i Alella, i dels municipis de rodalies que manifestin el seu interès.

El curs 2014-2015 ha estat el quart curs que els ajuntaments amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya aposten per aquesta formació adreçada a joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys i com a màxim 21 durant l’any d’inici del programa, que hagin abandonat l’educació secundària obligatòria sense obtenir-ne el títol. S’oferien dues modalitats formatives, per un total de 30 alumnes. Quatre d’ells són de Tiana.