Josep Llagostera Celebra el Gol
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Golejada del CCE Tiana i derrota ajustada del Bàsquet Tiana

El CCE Tiana ha tornat a guanyar després de les vacances de Nadal. Els de José Gómez han fet un molt bon partit contra l’Àguila. El partit ha suposat una golejada de 10 a 3. Llagostera amb 4 gols i Andreu Argudo amb 3 han estat els jugadors més destacats del matx. Els tianencs sabien que no es podien refiar i no ho han fet, tot al contrari, han mostrat la seva força i han aconseguit endur-se el partit de manera clara i contundent.

L’Àguila ha estat un rival molt noble.

La seva inferioritat la tenen molt clara i ho han demostrat durant tota la temporada, no han guanyat cap partit i davant tenien el líder que, a més, necessitava aquesta victòria per seguir al capdavant. Els de Jóse Gómez s’han deixat anar en defensa i això els hi ha costat 3 gols.

Nova derrota del Bàsquet Tiana

El Bàsquet Tiana per la seva banda ha perdut contra el Lliçà, com sempre que tenen un partit a cara o creu els ha sortit creu. Els de Ramón Pla han estat vius fins al final del partit, però al darrer instant la pilota, que no ha volgut entrar, els ha condemnat a perdre el partit. Amb aquest marcador, el Tiana encara s’enfonsa una mica més a la taula classificatòria i segueix sense trobar el camí de la victòria. La mala ratxa fa que continuïn a la zona baixa de la taula i la salvació els quedi encara molt lluny. L’entrenador feia una valoració negativa del resultat.

TALL

Amb aquest marcador la salvació continua estant a 2 victòries i cal posar-se les piles si no es vol perdre la categoria al final de la present temproada