Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana suma 1.700 vots per la independència

La campanya “Signa un vot per la intendència” ja ha aconseguit 1.650 firmes a Tiana. Durant el desplegament massiu de l’ANC d’aquest cap de setmana al municipi s’han recollit 420 vots, que se sumen als que ja s’havien obtingut en altres ocasions. Centenars de tianencs s’han apropat als tres punts de recollida que s’havien habilitat, a la Plaça de la Vila, a la Plaça del Peixos i la Plaça de l’Antic Camps de Futbol (Teletubbies), per mostrar el seu convenciment cap al camí de la independència.

IMG_7930

Aquesta campanya pretén ser un pla alternatiu per a la consulta. Es tracta d’aconseguir el màxim nombre de catalans que demanin al Parlament de Catalunya la convocatòria del referèndum per la independència i que, en cas que no sigui possible per prohibició de l’Estat Espanyol, es declari la independència de forma unilateral d’acord amb el dret internacional.

Tall de veu Lluís Neira: 

 

Lluís Neira, de Tiana Decideix, ha qualificat de “positiva i esperançadora” la campanya. Primer, per la gran quantitat de firmes que ja tenen recollides, però també perquè les persones que s’han apropat als seus establiments “estaven ben informades” del que era la campanya i els “manifestaven la necessitat de seguir treballant per aconseguir els objectius marcats”. Fins i tot, alguns han “expressat el desig de col·laborar amb l’ANC de Tiana”.

Des de Tiana Decideix–ANC ja fa mesos que treballen per aconseguir el màxim nombre d’adeptes al projecte independentista. Han fet des de presentacions de llibres fins a xerrades o col·loquis sobre “què passarà l’endemà” o “com es farà per pagar les pensions als jubilats”, en cas de ser un Estat. A més a més, han aportat diners per a la pel·lícula “L’Endemà” d’Isona Passola, que es podria projectar a Tiana d’aquí uns mesos, com ja es va fer amb la de “Cataluña Espanya”.

Tall de veu Lluís Neira:

 

IMG_7923

La campanya “Signa un vot per la independència” ha sigut massiva arreu de Catalunya, amb 700 parades i 3.000 apoderats, i ha estat qualificada d’èxit per l’Assemblea Nacional Catalana ja que ha superat totes les expectatives que s’havien fixat. Des de l’ANC ja pensen en repetir l’experiència de cara a la primavera.