Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La llei de l’avortament i el dret a decidir, al ple municipal

En el ple de gener els grups del consistori debatran la reforma de la llei d’interrupció de l’embaràs, aprovada pel govern del PP a Madrid. Una reforma que critiquen la majoria dels grups polítics de Tiana.

Héctor González: portaveu PSC Tiana

 

Enric Nolis: portaveu CiU Tiana

 

Jordi Gost: portaveu ERC Tiana

 

Joan Pau Hernández: portaveu GPT

 

L’únic grup que estaria en contra d’aquesta resolució i, per tant, a favor de la “llei de protecció de la vida del concebut”, del Ministre Gallardón, seria el del Partit Popular.

Manuel Gonzalo: regidor PP Tiana

 

El primer ple de l’any porta el dret a decidir entre un dels seus punts. Una resolució que, entre d’altres grups municipals, també vol posar damunt la taula el PSC tianenc, partit que es mostrarà favorable a un referèndum entre els catalans i les catalanes, contràriament al que diu el seu partit al Parlament de Catalunya. La trobada mensual dels grups municipals aprovarà la introducció de dos nous serveis a l’Escola Bressol Municipal. El d’acollida de 30 minuts al matí i a la tarda, que costarien gairebé 30 euros als seus usuaris.  Fins ara, els pares i mares que volien fer ús d’aquest servei només mitja hora o una hora, havien d’abonar el preu del d’una hora i mitja.

El grup de Gent pel Progrés de Tiana insistirà en la creació d’un pla de comunicació pel poble. També volen preguntar sobre la línia d’informació de la Revista institucional, el Tiana’t, i el nou web que estaria preparant l’Ajuntament. El ple es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tiana.