Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els esports continuen després de vacances

Partit d’extrems del Tiana de Futbol

El CCE Tiana torna a la feina després de la parada per vacances com a líder de la categoria. Els de José Gómez necessiten tornar amb ganes i seguir guanyant per no perdre el capdavant de la taula. El rival que li toca, l’Àguila, és un bon retorn ja que no ha de ser excessivament complicat per a ells. Els de Badalona ocupen la darrera posició de la lliga i tenen una puntuació negativa, ja que  se’ls hi va retirar els punts d’un partit. Reben una mitjana de gairebé 4 gols per partit i en les 15 jornades de lliga només n’han fet 12. Per la seva part, el Tiana arriba com a líder en solitari amb un total de 32 punts, un més que els seus perseguidors i, per tant, caldrà guanyar per evitar ser superats. Per acabar de tancar la jornada, els seus perseguidors directes: Poblenou de Pineda i Bufalà, que tenen 31 punts, juguen entre ells.

 

El Bàsquet Tiana ha de guanyar com sigui

Els taronges juguen a casa contra el Lliçà, on només li val la victòria per poder retallar distàncies amb la zona de salvació. Els tianencs tenen molt clar que han de guanyar i esperar resultats. Després de les doloroses derrotes, abans de marxar de vacances, i sense haver guanyat cap partit com a visitant, ara reben la visita dels del Vallès. Guanyar i redreçar el rumb ha de ser el que tenen en ment els homes de Ramón Pla. La victòria és l’únic bàlsam que els queda i seria un bon moment per sumar.

 

El Futsal torna amb ganes i amb més efectius

Recuperar jugadors i centrar-se en altres coses que no siguin el futbol sala. Això és el que demanava Jorge Asensio als seus jugadors i sembla que ho ha aconseguit. Després d’unes merescudes vacances, els tianencs tornen a jugar i ho fan contra l’Arrahona. Els blanc-i-grocs s’enfronten a rival de la part alta de la taula. Només el tenen a 4 punts i guanyar és obligació per no patir més del compte. Els de Tiana necessiten la victòria per refermar-se en la tercera posició i per poder aspirar a pujar a la segona. Per fer-ho han d’esperar un mal resultat de l’Alella, que juga contra el Sants. Encara que sembla que això no es produirà, els de Jorge Asensio no poden deixar escapar més partits després dels problemes que van tenir abans de l’aturada nadalenca. El Futsal Tiana és tercer amb 28 punts i segueix l’estela de l’Esplais i a menys distància del Alella.

 

El Volei Torna amb les piles carregades

Després de la darrera derrota contra un rival directe, el Volei Tiana necessitava descansar i desconnectar. Les tianenques afronten ara un nou tram de la temporada amb ganes i amb els objectius ben clars: aconseguir una nova victòria que els tregui el mal record del darrer enfrontament. Les noies que entrena José de la Barrera es mostren amb ganes contra el desè classificat: el Girona. Les tianenques saben que no es poden deixar escapar més punts i menys  contra un rival que ocupa la zona baixa. En aquest grup, les distàncies entre les tres primeres i la resta deixa molt clar que hi ha dos nivells. El Tiana ha de lluitar per seguir en el primer, ja que té 3 victòries més que les quartes classificades. Ara mateix són terceres amb 10 victòries per 2 derrotes.

 

La Petanca torna amb l’objectiu de sentenciar la lliga

El Club Petanca Tiana està tornant aquesta setmana a la competició amb la intenció clara de sentenciar la lliga al més aviat possible. Després de la còmode victòria de la setmana anterior a vacances, per 12 a 4 contra el Kuffert, i la desfeta contra el Pineda, la tripelta tianenca té la clara intenció de guanyar el proper partit. Per fer-ho jugaran contra el CP Lloreda de Badalona, uns vells coneguts que no els hi posaran les coses fàcils, però al que esperen poder guanyar amb garanties i autoritat.