Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més artistes de renom al Musica’t

El cartell del Musica’t del 2014 compta amb més artistes coneguts que mai. Miquel Abras, Cesk Freixas o els Gossos participen d’aquesta sisena edició, mentre que noves promeses com Albert Solà i Obeses tampoc se’l perdran. Uns grups que passaran per Badalona entre el 16 i el 26 de gener.

 

El director del festival, Roger Vidal, entre el cantautor Cesk Freixas i la gerent de Badalona Cultura, Naomi Daniel
El director del festival, Roger Vidal, entre el cantautor Cesk Freixas i la gerent de Badalona Cultura, Naomi Daniel

El Festival de música de Badalona inclourà, enguany, la presentació del llibre ‘Paraules per a Gaeta’, el primer del cantautor Cesk Freixas, i la xerrada ‘Quin és el moment actual de la música?’. Aquesta última activitat vol reflexionar sobre les dificultats que hi ha a l’hora de trobar espais per oferir concerts en directe. “És un bon moment artístic però potser a nivell d’Indústria és difícil, hi ha un IVA del 21% que és mortal”, ha explicat Roger Vidal.

 

El Musica’t pretén ser un reflex de la música en català de l’actualitat. Una proposta cultural d’hivern que contrasta amb la majoria de festivals, que es fan a l’estiu. En la presentació del Festival, aquest dijous, el seu director ha estat acompanyat dels representants de les sales on es faran els concerts i del mateix Cesk Freixas. Per tenir més informació sobre els horaris i llocs dels concerts es pot consultat la pàgina web www.festivalmusicat.cat