Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’obertura del Passeig de la Vilesa hauria de ser prioritari, segons l’oposició

L’oposició també ha volgut opinar sobre el Retrobem-nos. I és que algunes de les actuacions d’aquest pla, com l’obertura del Passeig de la Vilesa, també havien format part dels projectes d’anteriors mandats.

Un autobús baixant del carrer Isaac Albéniz
Un autobús baixant del carrer Isaac Albéniz

El grup de Convergència i Unió reclama al govern una trobada amb la ciutadania per explicar aquest canvi. Des de l’Ajuntament, però, expliquen que està previst presentar el pla, de forma pública, el proper 31 de gener. El regidor de CiU, Joan Cañada, també demana als comerciants que manifestin la seva opinió de forma clara.

 

La despesa del ‘Retrobem-nos’, tal i com explica el govern tianenc, està finançada per la Diputació de Barcelona. Des de Gent Pel Progrés de Tiana creuen que aquest pla s’ha fet sense reflexionar les necessitats del municipi.

 

Segons el seu portaveu, Joan Pau Hernández, el govern ha hagut de rectificar el projecte per poder incloure la solució al doble revolt. Aquesta seria una actuació prioritària segons tots els grups de l’oposició. Des del Partit Popular, Manuel Gonzalo, també ho manifesta.

 

El Passeig de la Vilesa i el carrer Isaac Albéniz
El Passeig de la Vilesa i el carrer Isaac Albéniz

Des de Gent pel Progrés, però, expliquen que el ‘Retrobem-nos’ seria una bona mesura per a millorar la qualitat d’ús dels vianants.