Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Gran èxit de ‘Mamma Mia!’

La segona edició del musical ‘Mamma Mia!’ s’acaba després d’un gran èxit. La Sala Albéniz ha estat plena a rebentar durant les tres sessions que s’han fet aquest cap de setmana. En total, unes 840 persones han gaudit, s’han emocionat i han ballat de la mà dels actors i les actrius de la Societat Recreativa Els 9 Pins.

Els actors de 'Els 9 Pins', en un dels moments de l'obra

El repartiment, encapçalat per Noemí Cuadras – com a Donna – i Esther Pie – com a Soffie -, s’ha mostrat entusiasmat amb la reacció del públic que, després de l’última nota de l’espectacle, s’ha posat d’empeus per aplaudir l’elenc d’actors. Una feliç i satisfeta Esther Pie, valorava així l’experiència.

 

Esther Pie és la Soffie

Benjamí Gómez i Isidre Mestres, director i co-director de l’obra, s’han mostrat satisfets amb els resultats obtinguts. Creuen que “‘Mamma Mia!’ és un musical que tira sol i que sempre va acompanyat de grans èxits”. Radiants de felicitat, han fet èmfasi en el fet que han omplert la Sala en les 7 representacions des que es va estrenar l’espectacle ara fa un any. Això és el que han dit a La Local.

 

 

La opinió del públic

Un cop acabada la funció, entre el públic tot han estat comentaris positius. Tots ells han realçat la gran feina dels actors i, sobretot, les seves veus. Jacoba Mateos, una espectadora, n’ha volgut donar la seva opinió.

 

És la segona vegada que una obra de teatre amateur aconsegueix un nivell d’espectadors tant elevat durant tres dies seguits. No en reunia tants des de la representació dels ‘Pastorets’ de Folch i Torres que va fer l’Agrupació Artística del Casal, ara fa deu anys. Tan ‘Els Pastorets’ com ‘Mamma Mia!’ són casos excepcionals.