Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

S’allarguen les obres als Vessants

Les obres i millores de les zones de l’extraradi de Tiana continuen en marxa. Les que han començat a principis d’aquest 2014, les obres als Vessants, s’estan allargant, tres setmanes més del previst. L’Ajuntament espera que s’acabin aquest mes de març.

La pròpia alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha explicat que aquest endarreriment és conseqüència de l’atenció personalitzada que es vol donar a tots els veïns i veïnes. És el cas, per exemple, d’un veí al qual han decidit ampliar el gual de casa seva per necessitats laborals. “És un projecte d’obres de proximitat, això vol dir que s’actua en zones molt properes a les residències i, per tant, s’ha d’entendre a les inquietuds que els veïns expressen al llarg de l’execució”, ha explicat Pujol.

 

Esther Pujol està convençuda que les obres dels Vessants quedaran a mida dels veïns i les veïnes. A la zona s’hi està millorant l’accessibilitat pels vianants i s’està reduint l’amplada dels carrils. Una mesura que faria baixar la velocitat dels cotxes que hi circulen. A més, el nou arbrat, que s’hi està col·locant, evitarà que les arrels aixequin les voreres. Els Vessants també disposarà del seu propi carril bicicleta.

 

Continuen les obres a la Bòbila Jordana

Obres a la Bòbila Jordana
Obres a la Bòbila Jordana

Les obres que encara estan dins el seu termini són les de la Bòbila Jordana. Aquí, però, també hi ha hagut algunes incidències que podrien allargar els treballs dels operaris. Abans de pavimentar el nou aparcament i la nova zona d’esbarjo, s’ha hagut de sanejar i connectar amb el clavegueram un pou mort. Aquest estava situat davant un bloc de pisos i comportava molèsties pels seus veïns i veïnes.

El cartell que anuncia les obres
El cartell que anuncia les obres

 

La propera reforma: a la Virreina

La urbanització de la Virreina serà la propera que veurà canvis als seus carrers. En aquest cas, es treballarà sobretot per l’enjardinament de la zona.

Totes aquestes obres formen part del projecte ‘Tiana ets tu’, el pla que des de l’Ajuntament han anomenat ‘Programa de barris’. Des del govern municipal afirmen que zones com aquesta, la Bòbila Jornada, Can Gost o els Vessants havien rebut menys inversions que el centre de la localitat. El primer treball d’aquest pla es va acabar durant l’estiu del 2013, amb la millora del revolt del carrer Escalfapé.