Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Joan Garriga i Carles Belda converteixen el Dr. Mascaró en una festa

El cicle D’Acords ha comptat amb dos convidats estrella, Joan Garriga i Carles Belda. Tots dos artistes amb els seus acordions han fet un concert molt festiu i animat que ha fet del Parc del Doctor Mascaró una festa al ritme de la rumba catalana.

Han tocat un repertori d’estils i cançons, com és típic dels concerts de Joan Garriga on han passat per la rumba fins el reggae, tot passant per música popular catalana o cançons més tranquil·les. Aquesta manera de fer, segons ens ha explicat el propi Garriga, ve d’haver crescut amb en Xesco Boix, que els ha fet d’inspiració.

En Carles Belda explica que també va amb el país, en el sentit que té moltes capes, posant l’exemple que a Tiana tenim la Cartoixa, al costat de la civilització “més comuna”, i fent referència a la barreja del clima i de la gent, que d’aquí neix la seva barreja d’estils.

També han explicat la visió que tenen de l’evolució del panorama musical. Joan Garriga defensa que la seva visió del món de la música és molt diferent quan van començar i s’han anat adaptant:

Mentre que en Carles Belda també defensa els canvis perquè els fa aprendre i permet que tot segueixi funcionant:

Amb La Troba Kung-Fú aturada des de l’inici de la pandèmia, Joan Garriga va fent concerts ja sigui amb membres del grup o, com en aquest cas, fent de duo amb en Carles Belda quan ho poden fer. Expliquen que no tenen cap previsió de seguir fent concerts junts però ganes no els falten. Quan troben l’excusa o l’oportunitat per trobar-se ho fan: “ens costa més trobar-nos fora de la feina que per feina, i la feina sovint és una manera d’estar una estona xerrant i compartir temps”, explica Belda.

Des que van sortir les entrades pel concert ja se’ls esperava amb ganes, ja que es van esgotar en un sol dia. Les expectatives s’han complert i han deixat a tothom de molt bon humor i amb ganes de més. El concert s’ha omplert i els voltants del parc també han quedat plens de gent que no s’ha volgut perdre el “show”. Ha estat sens dubte el concert que més tianencs i tianenques ha aplegat i que més han gaudit els assistents.