Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les restriccions actuals es mantenen una setmana més amb petits canvis

El Procicat ha decidit mantenir set dies més les restriccions actuals, afegint només petits canvis. És el cas de les activitats extraescolars, de lleure i d’esport escolar dirigides a infants d’Educació Infantil i Primària.

A partir d’aquest dilluns 22 de febrer s’autoritza la seva represa amb un màxim de 6 alumnes per aula o en grups de convivència estable. A més, també s’autoritzen les activitats no reglades o d’esport escolar per a joves a partir de secundària, sempre que mantinguin els grups de l’activitat lectiva.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Kids&Us Tiana (@kidsandus.tiana)

Les restriccions actuals, que van entrar en vigor el 8 de febrer, entre d’altres, ampliaven el confinament de municipal a comarcal, autoritzaven la reobertura d’equipaments esportius tancats i permetien la docència semipresencial a les escoles de música i dansa certificades pel Departament d’Educació, com és el cas de la de Tiana.

A Tiana, tenint en compte que les dades dels últims tres dies poden variar, s’han detectat 6 casos positius de Covid-19 entre el 14 i el 20 de febrer. Des de l’inici del 2021, la setmana amb més positius ha sigut la segona de gener, amb 38 casos diagnosticats.

Des de llavors, els casos per setmana han anat baixant progressivament passant de 28 a 26, després una lleugera pujada a 27 i finalment un altre descens a 18 casos, fins a arribar als 16 de la setmana passada.

Segons les últimes dades, la taxa de reproducció (Rt) de Tiana es situa en 0,86. Recordem que es considera que l’epidèmia creix si aquesta Rt és superior a 1.