Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les rutes oficials del Parc de la Serralada de Marina ja es troben a Wikiloc

La Xarxa de Parcs Naturals ha obert un espai propi a Wikiloc, l’aplicació de referència per descobrir i compartir rutes a l’aire lliure. Ara, a part de la mateixa aplicació de la Xarxa de Parcs, també es podran conèixer i seguir a través de Wikiloc els itineraris senyalitzats dels 12 espais naturals que hi formen part.

En el cas de les rutes senyalitzades del Parc de la Serralada de Marina, es poden trobar agrupades juntament amb les dels altres dos parcs de la serralada litoral nord, el Parc del Montnegre i el Corredor i el Parc de la Serralada Litoral.

Per exemple, es poden consultar els itineraris que comencen, acaben o passen per Tiana. És el cas de la ruta del Sender del Mediterrani, que va de Tiana a Montcada i Reixac; la de la Font de l’Alba a la Conreria; la del Rocar, la de Tiana al turó de Galceran o la de la Vall de Montalegre.

Powered by Wikiloc

 

Cada itinerari compta amb el seu propi “track” amb les coordenades per poder-lo seguir i una descripció de la ruta amb els quilòmetres i la dificultat, així com dels punts d’interès que es poden trobar.