Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Jordi Gost: “El govern ha pagat als proveïdors que l’anterior regidor havia deixat sense cobrar”

El govern de Tiana s’ha sorprès davant les darreres declaracions del portaveu del grup de l’oposició de Convergència i Unió, Enric Nolis, que fan referència a les mesures de promoció econòmica. Nolis afirmava que a l’Ajuntament hi manca un pla d’acció econòmica. El propi regidor de promoció econòmica de Tiana, Jordi Gost, ha respòs a aquestes paraules. Segons Gost, seria fals que el seu govern hagi fet marxa enrere respecte l’anterior mandat, on precisament Nolis era el regidor de l’àrea econòmica: “L’actual govern el primer pla de dinamització que ha dut a terme és fer front al pagament de tots els proveïdors que l’anterior responsable d’aquesta regidoria havia deixat sense pagar. La seva regidoria, que tampoc tenia un pla de dinamització, va deixar penjats a molts proveïdors, molts d’ells petits comerciants i emprenedors del nostre poble”.

 

L'alcaldessa de Tiana al ple de febrer
L’alcaldessa de Tiana al ple de febrer

L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha donat suport al seu soci de govern. Afirma que en el seu mandat sí que s’han tirat endavant mesures pel desenvolupament econòmic. Ha posat d’exemple les que han engegat per subvencionar la instal·lació de nous emprenedors al poble o d’altres inversions a botigues i la subvenció del 95% dels costos que suposarien ocupar la via pública per fer, entre d’altres coses, reformes a locals. Pujol ha explicat, també, que, juntament amb la Diputació de Barcelona, s’han ampliat les polítiques actives d’ocupació i que l’Ajuntament està treballant per engegar-ne de pròpies. L’assessorament que fan als emprenedors també serien mesures de desenvolupament econòmic: “El senyor Nolis ni tan sols podrà passar a la història com el regidor del Tast perquè no hi havia ni dotació pressupostària pel Tast. Hi havia un gran forat del qual vam haver de fer front amb una dotació pressupostària. En cap moment pot dir que falta un pla de dinamització econòmica quan ell ho va fer a l’inrevés”.

 

CiU, en declaracions a Ràdio Tiana, també havia demanat al govern que aturés el projecte de pacificació del centre del poble. Ho justificaven amb les queixes que han arribat a l’Ajuntament per part d’alguns comerciants i veïns amb la recollida de 300 signatures. L’equip de govern actual, però, assegura que és fals que aquest grup de l’oposició hagi demanat la paralització del Retrobem-nos. L’alcaldessa de Tiana assegura, a més, que aquest grup ha manifestat en alguna ocasió que no estava en contra de reduir el trànsit al centre del poble. Pujol, però, sí que ha rebut les inquietuds d’aquests regidors en referència els comerciants del poble. Tant ella com el tinent d’alcalde, Jordi Gost, asseguren que s’ha escoltat a tothom per elaborar aquest projecte. Expliquen que hi ha molts veïns que volen més seguretat a aquests carrers i que un govern ha de defensar a tota la ciutadania, que no es pot paralitzar davant les queixes d’alguns. Insisteixen a explicar que han elaborat un projecte conciliador. Recorden, també, que es tracta d’una promesa electoral dels dos grups.