Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La nova comissaria de la policia reforça l’atenció ciutadana

Ja s’està treballant en els últims retocs a les oficines de la Policia Local de Tiana. La comissaria del poble ha renovat les seves instal·lacions. La principal millora que ha comportat aquest canvi és l’ampliació de l’espai dedicat a l’atenció ciutadana. Ho ha explicat la pròpia alcaldessa de Tiana, Esther Pujol: “Fins ara la policia local prenia una sèrie d’atencions amb la ciutadania però això ha anat en augment. Ara tothom utilitza la policia com una central d’atenció ciutadana”.

 

Esther Pujol ha explicat que la intenció de l’Ajuntament és que, en un futur, es pugui disposar d’un altre suport administratiu d’atenció ciutadana dins la seu de la Policia Local. En aquest moment, però, hi ha espai perquè dos agents puguin atendre a dues persones a la vegada.

Aquesta seu havia quedat envellida pel pas del temps i s’ha volgut modernitzar. Segons la pròpia alcaldessa, aquesta remodelació permetrà que aquest cos sigui més transparent. S’han eliminat els despatxos de la seu, excepte el que serviria per reunions o per atendre ciutadans amb major intimitat, i s’ha treballat per aconseguir una millor visibilitat des de la porta cap a les oficines.