Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La 5a edició del Canicross 9 Pins estrena una nova categoria infantil, la Canikids

La cinquena edició del Canicross 9 Pins arriba aquest diumenge 10 de febrer amb una novetat destacada. Tal com explica en Ferran Almeida, promotor i principal responsable de la cursa, cada any intenten incorporar algun element nou. Enguany aquesta novetat és la incorporació d’una categoria infantil, la Canikids:

 

La sortida es farà des del Parc Joan Armengol a dos quarts d’onze del matí dividits en dos grups segons l’edat. Els primers correran en un petit circuit d’uns 500 metres, 50% asfalt i 50% terra. Els segons completaran un recorregut de poc més d’1 km sense pràcticament desnivell i amb un 30% asfalt i 70% terra. Almeida explica que hi ha plaça per uns 25 dorsals i les inscripcions, totalment gratuïtes, es poden fer el mateix dia de la cursa:

 

El recorregut del Canicross també varia respecte a l’edició anterior, essent una mica més curt (7,5km) i amb un desnivell positiu de 300 metres. La cursa començarà a dos quarts de deu del matí. En Ferran Almeida recorda que la 9 Pins torna a estar inclosa dins de la Copa Canicross Maresme:

 

Almeida compta amb l’ajuda de l’Ajuntament de Tiana i les protectores d’animals de Tiana i Montgat, ABAM i APROPA’T, per organitzar el Canicross 9 Pins. El parc Joan Armengol serà el centre. Serà la sortida i la meta de les curses i el lloc on s’instal·laran les carpes i les activitats complementàries com el fotomaton o el concurs de gossos, una altra novetat d’aquest any:

 

Enguany torna la Passejada Solidària per tercer any consecutiu. El preu és de 5€ per persona, tot i que és gratuït pels menors de 12 anys. El tret de sortida es farà a tres quarts de deu del matí:

 

Tots els beneficis recaptats aniran destinats a col·laborar amb ABAM i APROPA’T. Seguint aquesta tendència solidària, per recaptar més diners per les protectores es farà el sorteig solidari. Es vendran números a 1 euro, obert a tothom, tant participants com espectadors.

Els premis del sorteig solidari són 3 packs de cervesa artesana de Brewbycode, 2 ampolles de cava i 2 visites guiades a les caves gentilesa d’Alta Alella, 1 val per un massatge de Fisio Salut Montgat, 3 dessuadores exclusives de la 5a edició de la Canicross 9 Pins, 1 lot de productes italians de Nonnebisnonne, 1 lot de producte pel gos gentilesa de Quissos, 1 sac de pinso de l’Agropecuaria Tiana, 1 sac de pinso Arion, 2 collars lluminosos led i 2 llits grans per gossos.

El sorteig es celebrarà a les 12 del migdia per tancar la jornada. A les 11 es farà el lliurament de premis i a dos quarts de dotze tindran lloc els tallers i les exhibicions programades.