Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Cantata “La rebel·lió de la Cuina” dóna el tret de sortida a la Festa Major Petita

Qualsevol Festa Major es caracteritza per l’alegria que viu el poble on s’hi celebra. Encara que a Tiana estiguem celebrant l’anomenada “Festa Major Petita”, la música no hi pot faltar per dotar de festivitat tots i cadascun dels actes.

I és que no podia començar d’una altra manera que no fos fent protagonista a la música. Els alumnes de segon de primària de l’Escola Tiziana i de l’Escola Lola Anglada han unit les seves veus per donar el tret de sortida a la Festa Major Petita amb un concert a la Sala Albéniz. Ha estat un espectacle de percussió i veu acompanyat d’una història protagonitzada pels propis artistes.

IMG_6880

“La Rebel·lió de la Cuina” explica com uns estris de cuina es rebel·len contra uns nens llepafils que sempre mengen truita. I com ho expressen tot això? Doncs a partir de cançons curtes i rítmiques acompanyades de boniques veus blanques.

Tot això ha estat possible gràcies a una proposta que l’Escola Municipal de Música i Dansa va fer a les escoles tianenques amb l’objectiu de crear un projecte musical de poble. Mercè Monfort, directora de la secció de música de l’Escola Municipal, ho ha explicat a La Local:

 

L’acte, que ha agrupat unes 250 persones, ha transmès un excel·lent ambient entre professors, músics i alumnes. Tots ells han lluït una samarreta blava dissenyada pel professor de música de l’Escola Tiziana pensada exclusivament per aquesta festa.

IMG_6879
Mercè Monfort amb el professor de música de l’Escola Tiziana, dissenyador de la samarreta