Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La cinquena edició de l’Aquatrail infantil i solidària del Fes Tri Tiana arriba aquest diumenge

El Club Esportiu Fes Tri Tiana celebra aquest diumenge 3 de setembre la cinquena edició de l’Aquatrail infantil, la jornada esportiva i solidària que duen a terme amb el suport de l’Ajuntament i la Federació Catalana de Triatló. Enguany, la donació serà per la Fundació Nen Déu:

 

Les inscripcions es tancaran aquest mateix dijous 31 d’agost a les nou de la nit. Fins llavors, encara hi ha temps d’apuntar-se a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló. Des del club expliquen que aquest any s’han apuntat més participants externs que altres anys, és a dir, que no formen part de cap club, i molts d’ells són de Tiana:

 

Entre els clubs que participaran es troben, a banda del mateix Fes Tri, el C. E. Triplay Prat, el Club Esportiu Z5, Gavà Triatló, L’3scola Katoa, Prat Triatló 1994, Ripollet Unió Atlètica i Tricalafell. La Piscina Municipal de Tiana i la Serralada de Marina tornaran a ser els escenaris d’aquesta prova esportiva solidària i no competitiva destinada a infants nascuts entre els anys 2008 i 2018:

 

L’aquatló comptarà amb una part de cursa a peu i part de natació adaptades segons les diferents categories. La sortida es farà esglaonada a partir de les deu del matí i per categories de grans a petits:

 

Des del club expliquen que en aquests últims 15 dies han realitzat entrenaments per preparar-se de cara a l’Aquatrail, amb 2 dies de portes obertes destinats als infants que s’han apuntat per lliure:

 

Tots els infants rebran una bossa amb la medalla de participació, l’aigua i la fuita de l’avituallament i el regal commemoratiu de l’esdeveniment. Com sempre, al final de les proves hi haurà sorteig d’equipament esportiu cortesia dels col·laboradors i es repartiran detalls per a tots els participants proporcionats per Garmin, Ca l’Elies i altres patrocinadors: