Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’estanc de Tiana reobre amb el Carlos i el Jaume Roca al capdavant

L’estanc situat en el número 28 de l’Avinguda Isaac Albéniz ha tornat a obrir aquest dimarts 29 d’agost. En Carlos i en Jaume Roca, pare i fill que fa quatre anys que viuen a Tiana, han agafat el relleu de la Palmira i, a partir d’ara, seran els encarregats de tirar endavant el negoci.

En Carlos prové de família d’estanquers. Tal com explica a La Local, la seva àvia tenia un estanc al barri del Born de Barcelona. Com a client habitual de l’estanc de Tiana, ho havia parlat amb la Palmira més d’una vegada. És per això que, segons ens explica, ella li va proposar que fos ell qui continués amb l’estanc:

 

Després de tots els preparatius, que s’han allargat més de l’esperat, finalment ja han pogut obrir les portes:

 

En Carlos i en Jaume diuen que la rebuda ha sigut molt bona i expliquen com, per demanar l’estoc de tabac, han demanat a familiars tianencs que preguntessin a veïns i coneguts per conèixer els seus gustos i necessitats:

 

De moment tenen un estoc limitat i només compten amb tabac, però esperen incorporar aviat altres productes com revistes, begudes, snacks, objectes de regal o papereria:

 

El que sí que tenen ja són els abonaments pel transport públic, en concret la T-usual, la T-casual i la T-4 o targeta rosa. Tiana feia temps que no disposava d’un local on poder comprar-les i en Carlos i en Jaume eren conscients de la necessitat de comptar amb un punt de venda al poble:

 

El divendres 15 de setembre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial, obert a tots els tianencs i tianenques que es vulguin apropar.