Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Obertes les inscripcions pel concurs de paelles

L’Ajuntament de Tiana ja té obertes les inscripcions pel tradicional concurs de paelles que es celebra cada 11 de setembre. Per participar, cal enviar un correu electrònic a tiana.cultura@tiana.cat indicant el nom del grup i el nombre de participants. Hi ha temps fins al dimecres 6 de setembre i les places són limitades.

Per segon any consecutiu, el concurs de paelles es farà al Parc de les Olors (carrer Ernest Lluch). El jurat estarà format per Paquita del Olmo, Memé Tejedor i Ferran Vallespinós i hi haurà premis per a les més gustoses i a les més originals.

L’encesa de focs s’haurà de fer exclusivament a la zona habilitada i només s’hi podrà cuinar. No hi pot haver taules i cadires com auxiliars per a cuinar.

També cal tenir en compte que no es poden cremar papers ni teixits, perquè el vent els pot fer enlairar. Tampoc es poden cremar mai bidons, llaunes o esprais, pel perill d’explosió, ni pneumàtics o plàstics pels seus efectes contaminants. Per encendre el foc no es pot fer servir gasolina ni cap altre líquid inflamable.

Per seguretat, les cases del voltant hauran de tenir les finestres i els balcons tancats per tal d’evitar que entrin guspires. Tampoc s’ha de permetre que ningú salti damunt les brases i un cop feta la paella.

En finalitzar l’acte, s’hauran de recollir les taules i cadires i deixar-les en els espais habilitats.