Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La demanda d’un parc habilitat per a gossos segueix al carrer

Després que al mes de juny els veïns de Can Puigcarbó demanessin al nou govern que s’habiliti un parc per a gossos, la demanda segueix al carrer. La Local ha sortit a preguntar a diversos veïns de diferents zones del poble què en pensen. La gran majoria d’ells, s’han mostrat clarament a favor d’arribar a un acord que materialitzi la proposta.

 

gos

D’altres, creuen necessari que hi hagi aquests espais habitlitats per evitar que els gossos passegin sense corretja pel poble i es respecti la netedat de les zones públiques.

 

Tot i estar d’acord amb la proposta, els veïns amb qui ha parlat La Local asseguren no haver rebut cap notícia sobre els acords als que s’intenta arribar dins de l’Ajuntament.

 

IMG_6706

Com se sap, els veïns impulsors d’aquesta idea demanen un acord que garanteixi un espai de lliure moviment pels animals i que estableixi uns horaris per dur-los deslligats. Junts per Tiana és qui ha donat veu a la proposta de convivència ciutadana dins del Consistori i la regidora Cristina Comas és qui farà un seguiment per garantir que prosperi.

can puigcarbo
Can Puigcarbó

Tot i això, Junts ha dit que ha tingut coneixement del malestar d’alguns propietaris de gossos de diverses zones de Tiana. Diuen que “en els últims dies la policia ha topat amb alguns propietaris de gossos que tenien un acord verbal amb l’alcaldessa no comunicat formalment”. És per això que Junts va demanar al ple de dimarts una solució a aquesta situació que pot crear conflictes.

Per la seva banda, l’alcaldia va assegurar al ple que ja s’està treballant en la proposta. Segons la regidora de Junts,  cal “concretar accions per solucionar el conflicte” i  “formalitzar aquesta proposta i comunicar-la a la ciutadania”.