Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa dels Racons es manté per aquest dissabte

Les organitzadors ho han vist clar: la cinquena edició de la Festa dels Racons es farà aquest dissabte, malgrat que les previsions meteorològiques no són del tot favorables. Hi ha anunciada pluja però “no està del tot clar que plogui” expliquen la Mar, la Rut i la Mireia, les noves organitzadores de la festa tianenca. Per això, han decidit tirar endavant la festa tianenca aquest dissabte. En cas que finalment plogui, no s’espera que ho faci de forma abundant, remarquen.

La Mar Estartús, una de les organitzadores, explica aquesta presa de decisió:

 

Durant el matí, quan es fan les proves de so de la Festa dels Racons, és quan s’espera que pugui caure algun gotim. La Mar recomana que la gent vagi preparada amb paraigua o roba impermeable:

 

Les organitzadores de la Festa dels Racons ja són, doncs, a la recta final de les gestions per fer possible aquest itinerari d’arts escèniques pel poble. Una de les parts més importants és informar els veïns i veïnes dels carrers que quedaran tallats amb motiu de la festa, així com aspectes que els assistents han de tenir en compte aquest 6 de maig: portar calçat còmode, especialment.

Els carrers que es tallaran a Tiana seran els següents:

Des de 16.00 h fins a 21.00h:

– C. Lola Anglada (Desviament pel C. Verge del Pilar)

– Riera de Tiana: des de C. Sta. Maria fins a C. de la Pau

– C. Sant Valentí: des de C. Antoni Clapés fins a C. Sant Francesc

– C. Doctor Mascaró: des de C. Sant Francesc fins C. Antoni Clapés

El cert és que la previsió de pluja forma part d’aquesta festa primaveral i, per tant, s’hi conviu. De fet, l’any passat la festa dels Racons es va canviar de data justament per la previsió de pluja que hi havia.