Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa dels Racons supera les expectatives

Aquest cap de setmana s’ha fet la primera edició de la Festa dels Racons. El primer itinerari artístic d’aquest tipus que s’ha celebrat al poble. Finalment, el temps ha permès que els veïns s’apropessin a gaudir d’aquest acte. Una festa que ha passat per diferents espais, des de l’església fins la Plaça de la Vila: aturant-se a uns racons plens d’espectacle. L’esdeveniment ha tancat amb un balanç molt positiu per part dels organitzadors. Creuen que tant els artistes com el públic han passat una bona estona. Això sí, ens han deixat amb el dubte de si repetiran l’any vinent.

 

Les tres passades programades s’han omplert de públic, superant les expectatives. A més, entre els assistents també hi ha hagut veïns de Montgat, Badalona o Barcelona.

El fil conductor de tots aquests racons l’ha amenitzat el grup musical tianenc Bandabòlit. Xavier Armiñana ha qualificat la festa d’ “èxit”.

 

Entre els artistes, però, hi hem trobat, fins i tot, una ballarina de Cantàbria. Carmen Gómez ha dit que voldria tornar en una propera edició.

 

Han estat un total de nou racons que han tingut més vida de l’habitual. Una iniciativa que ha nascut a Tiana per part de quatre joves: la Carlota, la Roser, l’Anna i l’Andrea.

 

Escolta l’entrevista amb les organitzadores de la Festa dels Racons: clica aquí