Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La fira de Sant Jordi es celebrarà entre setmana i ocuparà els carrers del centre de Tiana

Enguany, Sant Jordi cau en dimarts, i des de l’Ajuntament de Tiana, l’ACIST i la biblioteca de Tiana s’ha volgut apostar per organitzar la fira artesana i d’entitats i la signatura de llibres entre setmana. “El gran repte és que en un dia laborable aconseguim fer un poble viu”, explica l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra.

 

La fira es farà de deu del matí a vuit del vespre als carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i Centre fins a la Llar de les Persones Grans, i inclourà també el passatge Moragas. “L’assistència de firaires és altíssima, tenim més de 40 parades”, detalla en Lluís Gallén, dinamitzador de l’ACIST.

 

 

La directora de Can Baratau, Pilar Aznar, explica que durant tot el dia passaran, per torns, diversos autors i autores locals pel passatge Moragas per signar els seus respectius llibres, que es podran comprar a la llibreria Mi Bella Serendipia. Seran en Rubén Pellejero, en Ferran Vallespinós, la Quima Utrera, en Jordi Fernando, l’Àstrid Izquierdo, l’Albert Font i la Gemma Castanyer.

 

A més, a les sis de la tarda, hi haurà una Hora del conte especial a la biblioteca destinada als lectors més petits, a partir de 4 anys, titulada “Una llegenda de paper”, a càrrec de Vidalfont Paper.

Tiana Llegim i vermut poètic com a prèvia aquest dissabte 20

A banda del mateix dimarts 23 d’abril, la Diada de Sant Jordi començarà a escalfar motors aquest dissabte 20. Tal com explica la Pilar Aznar, el passatge Moragas es convertirà durant tot el matí en un punt de lectura de la biblioteca i comptarà amb un punt de manualitats per fer punts de llibre i roses a càrrec de l’Associació Educativa La Muntanya. A més, a dos quarts de dotze, l’escriptora Gisela Pou presentarà la seva novel·la “Els tres noms de la Ludka”.

 

La prèvia també disposarà d’un vermut poètic a càrrec d’Anna Tobias, que es farà al carrer del Centre a partir de dos quarts d’una del migdia.

L’alcalde afegeix que des del consistori han treballat la Diada de Sant Jordi “de manera transversal des dels àmbits d’Educació, Cultura i sempre primant el producte i l’escriptor local”.