Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Flama del Canigó arriba aquest divendres a Tiana

S’acosta Sant Joan i, amb ell, la rebuda de la Flama del Canigó. La matinada del 22 al 23 de juny, un grup de voluntaris la distribueixen des del cim d’aquesta muntanya del Pirineu català arreu dels Països Catalans, amb l’objectiu d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. La flama que arribarà a Tiana es recollirà el matí del 23 al Parlament de Catalunya i quedarà en custòdia a l’Ajuntament fins a la tarda, quan tindrà lloc la cercavila i l’acte central al Parc de l’antic camp de futbol.

El recorregut començarà a les sis de la tarda a la plaça de la Vila i passarà pel carrer Lola Anglada, Passatge Sant Cebrià, Avinguda Joan Garí, Ferrer i Vidal, Bisbe Català, Isaac Albéniz, La Pau, Marquès de Monistrol i Matas, finalitzant a la pista del parc. Allà tindrà lloc la lectura de l’origen de la Flama i del Manifest, que enguany recau en la Colla Gegantera i Grallera de Tiana.

L’acte també comptarà amb les actuacions dels mateixos Gegants, l’Escola de Música i Dansa de Tiana, els Diables de Tiana, el Coro i l’Agrupació Amics de la Sardana. Per acabar, no faltarà el berenar de la tradicional coca.

Aquest acte donarà pas a la revetlla de Sant Joan, una festa mil·lenària per celebrar la nit més curta de l’any.