Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Gessamí Boada llança el seu àlbum debut

La Gessamí Boada és professora de cant a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana. Aquest 6 d’abril ha llançat el seu primer disc “White flowers”, a les xarxes. El presentarà aquest diumenge al Centra Artesà Tradicionàrius, de Gràcia (Barcelona).

La Gessamí és cantant professional i toca el piano –tot i que, segons ella, no es pot considerar una pianista. Té 28 anys i és de Mataró, però des de fa ben poc viu a Montgat.

El disc reuneix 11 cançons. Tots són temes propis, la majoria d’ells en anglès, tres en català i un en castellà. La Gessamí explica què ha significat per a ella treure el seu primer àlbum:

 

A la presentació oficial del disc al Centre Artesà Tradicionàrius, un espai situat al barri de Gràcia de Barcelona, es farà un concert on tocarà tota la banda. També se signaran discos i, a més a més, vindran convidats especials:

 

L’any 2016, la Gessamí va guanyar un concurs de bandes, el Live Your Music, organitzat per la Unión Musical de España (UME). Això li va obrir les portes per poder enregistrar aquest àlbum debut, “White flowers”:

 

La Gessamí explica que, com la gran majoria de músics, va començar en aquest món des de ben petita, quan tenia 7 anys, tot i que no va ser fins més endavant que va decidir centrar la seva carrera en el cant:

 

Allà es va graduar el passat juny en Cant modern i jazz. Tot i haver començat tocant el piano, la Gessamí ha acabat decantant-se per utilitzar la seva pròpia veu com a instrument. Segons la cantant, això li permet connectar amb el món i amb aquells que l’escolten d’una manera més íntima:

 

A més a més, la Gessamí escriu i composa els seus propis temes. De fet, al 2015 va marxar a estudiar a la Popakademie de Mannheim, a Alemanya, on es va formar com a “singersongwriter”:

 

Tot això fa que, a l’hora de cantar aconsegueixi transmetre, mitjançant la seva veu, tot el sentiment que ella composa i escriu:

 

Per poder ser testimoni d’aquest fet en directe, les entrades per la presentació d’aquest diumenge es poden aconseguir de forma anticipada al web entradium.com a un preu de 10 euros, o bé a taquilla el mateix dia de la presentació.