Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Local-Ràdio Tiana farà un programa especial per la fira de Sant Jordi

La Local-Ràdio Tiana sortirà un any més al carrer per seguir en directe la fira de Sant Jordi, que enguany es fa el 22 d’abril al tram central d’Isaac Albéniz. Durant tot el matí del diumenge, la ràdio baixarà al carrer per retransmetre, d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia, les diferents activitats que es faran.

El programa especial estarà conduït per Alèxia Guilera, amb connexions en directe als diferents punts situats entre els carrers Antoni Clapés (del Pèsol) i Sant Jaume (la cantonada de Ca l’Anita).

Davant del Casal, s’instal·larà un gran escenari on l’alumnat de l’escola municipal de música i dansa realitzarà les seves actuacions musicals. Allà serà, també, on es farà el lliurament de premis de la XXXV Mostra Literària de Tiana.

A més a més, la fira de Sant Jordi tornarà a comptar amb grans protagonistes d’edicions anteriors, com el Llibre Gegant -que sempre s’escriu col.lectivament aquella jornada-, la signatura de llibres davant de Càsper Botiga o les passejades en ruc per l’avinguda Isaac Albéniz.

Tot això i molt més, retransmès en directe per La Local-Ràdio Tiana, des del 107.2 de la FM.