Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La quarta edició de l’Aquatrail infantil i solidària del Fes Tri Tiana arriba aquest diumenge

El Club Fes Tri Tiana celebra aquest diumenge 4 de setembre la quarta edició de l’Aquatrail infantil, la jornada esportiva i solidària que duen a terme amb el suport de l’Ajuntament i la Federació Catalana de Triatló.

Enguany, el 50% dels ingressos aconseguits aniran a parar a la iniciativa tianenca Tot per tu, encapçalada pel Marc i la Luisa, que busca recaptar fons pel desenvolupament de tractaments preventius per reduir la possibilitat de metàstasi en els sarcomes infantils.

“Tot per tu”, el projecte de col·laboració solidària per recaptar fons per la investigació de la metàstasi en els sarcomes infantils

La Piscina Municipal de Tiana i la Serralada de Marina, doncs, tornaran a ser els escenaris d’aquesta prova esportiva no competitiva destinada a infants nascuts entre els anys 2007 i 2017. L’aquatló comptarà amb una part de cursa a peu i part de natació.

La sortida es farà a les deu del matí des de la piscina de manera esglaonada i per categories de grans a petits. Abans, es farà l’entrega de dorsals i la bossa de corredor entre dos quarts de nou i dos quarts de de deu.

L’Ajuntament de Tiana ha informat que la realització de l’Aquatrail comportarà afectacions a la mobilitat i el tancament de la piscina al públic fins a les dues del migdia. Durant la realització de la prova es prohibirà la circulació a l’avinguda Eduard Fontserè a l’alçada de la rotonda de la piscina, no es podrà accedir a la deixalleria municipal i s’inhabilitaran espais d’aparcament davant de la piscina.