Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’EA TIMÓ obre període d’inscripcions pel curs 2022-2023

L’Escola d’Adults de Tiana i Montgat ha obert aquest divendres 2 de setembre el període d’inscripcions pel curs 2022-2023. El centre ofereix formació per a persones majors d’edat, amb una oferta basada en l’aprenentatge de llengua catalana (tots els nivells), llengua castellana (nivell inicial- A1 i nivell bàsic- A2), llengua anglesa (conversa) i les formacions de l’Institut Obert de Catalunya (IOC): el Graduat en Educació Secundària, Batxillerat i les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior. També s’ofereix formació en informàtica i tallers.

El període de matriculació es podrà fer en les dates indicades per a cada una de les formacions que ofereix el centre.

Inscripcions escola adults de La Local – Ràdio Tiana

Pel que fa a la llengua anglesa, la matrícula i prova de nivell per a l’alumnat nou no es farà fins a l’octubre, concretament els dies 17 i 21 al matí i 18 i 20 a la tarda. Les classes d’anglès comencen el 26 d’octubre.

Per inscriure’s cal trucar o enviar un Whatsapp als telèfons 664 288 665 i 697 85 36 84, tot i que si és necessari, es pot fer la inscripció presencialment a l’escola. Les persones interessades han d’omplir la fitxa d’inscripció que se’ls hi facilitarà i efectuar el pagament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament corresponent. En últim lloc, s’ha de portar el justificant de pagament al professorat el primer dia del curs.