Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Obert el període de sol·licitud dels ajuts pels serveis d’escolarització i/o menjador de l’escola bressol

L’Ajuntament de Tiana ha obert el període de sol·licitud dels ajuts pels serveis d’escolarització i/o menjador dels infants matriculats a l’escola bressol municipal “El més petit de tots”.

La convocatòria es va obrir el dimecres 31 d’agost i s’estendrà fins al dimecres 14 de setembre. Les famílies interessades hauran de presentar tota la documentació requerida de manera presencial sol·licitant cita prèvia o bé via telemàtica entrant una instància genèrica amb la documentació i el full de sol·licitud.

Aquests ajuts estan destinats a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica i puguin escolaritzar els seus fills i filles sense que hi hagin de renunciar per dificultats econòmiques.

Des de la regidoria d’Educació també confirmen que aquest curs la Generalitat finançarà la quota d’escolarització del curs I2 que fins ara abonaven les famílies. Així doncs, els infants nascuts l’any 2020 tindran la gratuïtat del servei d’escolarització i les famílies només hauran d’assumir els serveis complementaris, com les acollides i el menjador.