Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La sessió pública instal·la la polèmica entre oposició i govern

L’oposició està descontenta amb la sessió pública que ha convocat l’alcaldessa per explicar la situació econòmica de l’ajuntament. Enric Nolis, portaveu del grup municipal de CiU, ha afirmat que tot el que ha dit l’alcaldessa és molt objectable per la seva manca de coneixement de la matèria.

 

A més, ha defensat que les ratios s’han explicat de manera incomprensible per la majoria d’assistents i que l’actual govern ha aconseguit mantenir l’estabilitat econòmica perquè no ha fet cap actuació important en tres anys. Joan Pau Hernández, portaveu de Gent, comparteix aquesta mateixa opinió.

 

Ambdòs partits han defensat que ells van tancar amb un resultat positiu i amb una pujada de la pressió fiscal inferior a la de l’actual mandat. També han afirmat que l’ajuda del govern central ha estat essencial per aconseguir l’equilibri econòmic. Nolis ha reptat al govern local a què les xifres les valorin notaris independents i no institucions afins.

L’opinió de l’equip de govern respecte a la sessió és molt diferent. Ricard Fabra, d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha dit que ells estan satisfets amb la feina feta i que evitaran engegar projectes que vagin més enllà de les posibilitats econòmiques.

 

Héctor González, portaveu del PSC, ha dit que l’oposició es va tirar a la piscina sense tenir els diners i que s’ho haurien de repensar abans de criticar la seva gestió.

 

El portaveu del PSC ha insistit en que els indicadors facilitats per la Diputació de Barcelona són òptims i que des del seu partit creuen que la tendència ha de ser aquesta.