Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“La Tiana del S.XXI” assegura sentir-se ignorada pels polítics

Aquest dijous podrien començar les obres de l’obertura del Passeig de la Vilesa, que s’iniciaran amb l’enderroc de Can Guardiola i la part de dos patis del carrer de la Pau. Això és el que ha anunciat l’alcaldessa, Esther Pujol, abans d’acabar el ple municipal del mes d’octubre.

Tot i que Gent pel Progrés de Tiana ha retirat la seva pregunta sobre l’obertura del Passeig de la Vilesa, on reclamava més informació sobre les obres, aquest tema ha tornat a formar part del ple municipal.

Representants de "La Tiana del S.XXI" al ple municipal
Representants de “La Tiana del S.XXI” al ple municipal

Representants de “La Tiana del S.XXI” han tornat a la sala de plens per demanar l’aturada de l’enderroc de Can Guardiola i la part dels dos patis del carrer de la Pau. Aquest moviment, sorgit a través de les xarxes socials per debatre diversos projectes del poble, ha insistit que “no són 4 persones”, recordant que han entregat més de 300 firmes. La portaveu del moviment ha tornat a ser Ruth Rodrigo. En la seva intervenció també ha lamentat que s’hagi penjat la informació al web municipal pocs dies abans de l’inici de les obres.

 

“La Tiana del S.XXI” ha explicat davant de tots els regidors les accions que estan duent a terme per aturar l’enderroc, com la campanya d’instàncies populars o la recollida de signatures. Els seus impulsors i seguidors “esperen” que es “pugui canviar la manera de fer política” i “se’ls escolti”. A més, han dit al ple municipal que han traslladat la seva queixa al Síndic de Greuges de Catalunya.

 

Esther Pujol assegura estar “enfadada”

L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha estat una de les encarregades de respondre la intervenció d’aquest col·lectiu. Pujol ha afirmat estar “enfadada” amb algunes de les informacions “falses” que aquest grup hauria publicat a través de les xarxes socials.

 

Pujol ha recordat que tots els grups del ple municipal s’han posicionat a favor de l’obertura del Passeig de la Vilesa.