Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Núria Blasco: “Els Mossos d’Esquadra no creuen necessària la seva presència constant al municipi”

“Negre”. Així és com el grup de Convergència i Unió ha definit la nit del Ball de la Festa Major d’aquest 2014. Enguany, segons fonts de la policia local, un dels incidents més destacats va ser una agressió amb arma blanca que va ferir, lleument, un jove. A més, diverses ambulàncies van arribar fins al poble per atendre tres comes etílics. Per tot això, CiU ha demanat explicacions al govern sobre les actuacions previstes abans de la nit. Ho ha fet la regidora Olga Rué.

 

La regidora de cultura, Núria Blasco, ha explicat que es van seguir els consells de la policia i que, per això, es van tancar els accessos al parc Salvador Espriu o al carrer Josep París, on es concentraven grups per beure alcohol. A més, enguany s’han tornat a posar més punts de llum arreu del municipi i s’ha evitat parlar de la “nit de Dj’s” al programa de les festes. Blasco ha insistit que és un problema general de molts pobles.

 

Segons Olga Rué aquesta s’ha convertit en “la nit més temuda” pels pares i mares del poble. Ho qualifica d’ “espectacle lamentable”. La convergent ha recordat que el seu grup fa anys que demana replantejar aquesta nit per evitar més accidents.

La regidora de cultura, Núria Blasco, ha explicat que la comissió de festes ja s’ha reunit per valorar aquestes fets i per començar a replantejar la nit.