Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’acte institucional del 8M retrà homenatge a les 23 regidores que han format part de l’Ajuntament de Tiana

Els actes que tindran lloc aquest 8M a Tiana seguiran la línia de l’any passat. Sota el paraigua de “Tiana, nom de dona”, la programació comptarà amb un cicle de xerrades sobre salut sexual i reproductiva que s’estendrà al llarg del mes de març, el ja tradicional concert organitzat per l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana i l’acte institucional, que enguany es farà el dijous 7 de març “per no contraprogramar les altres mobilitzacions que hi pot haver el 8 de març.” Ens ho detalla la regidora d’Igualtat, Eulàlia Serrat:

 

Les protagonistes de l’acte institucional d’enguany, que es farà a partir de les set de la tarda a Can Riera, seran les 23 regidores que han format part de l’Ajuntament de Tiana des de la constitució dels primers ajuntaments democràtics ara fa 45 anys. “Aquest homenatge s’explica perquè hi ha hagut dones que han empès i han fet força per poder-nos fer un lloc a la meitat de la població als espais de presa de decisió”, diu Serrat.

 

La gran majoria d’elles han confirmat la seva assistència per l’acte d’aquest dijous i participaran en una taula rodona on reflexionaran sobre l’empoderament de la dona a l’Ajuntament de Tiana. La lectura del manifest anirà a càrrec de la Caterina Mieras, diputada al Parlament de Catalunya i Consellera de Cultura durant el govern de Pasqual Maragall, entre 2003 i 2006.